SALAM

buku tetamu

Monday, September 6, 2010

Dah nak raya..


Lagi beberapa hari hendak menyambut Syawal..sekarang kami sekeluarga kena sakit mata..semua ni dugaan.Ramadhan kali ni mudah-mudahan lebih baik dari yang lalu.Ada hikmahnya juga sakit mata ni..sebab waktu malam saya tak dapat tidur..dan bila sakit sudah tentu dengan mengingati Allah,hati menjadi tenang.

Alhamdulillah..pertama kali mencuba perniagaan online,dalam masa 2 bulan ni bersyukur sangat.Ada rezeki kami.Mudah-mudahan peniaga online yang lain pun begitu juga.Walaupun beribu yang berniaga online,Allah dah tentukan rezeki masing-masing.Tambahan, untuk menyambut Syawal ni ramai juga yang membeli.Terima kasih kepada semua.

Ramai kenalan saya di alam maya..salam ukhwah untuk semua juga..sekurang-kurangnya.,terasa saya bekerja juga walaupun di rumah.dan yang paling 'best' suami saya sgt suka.tapi dalam diam ada hati juga nak duduk di pejabat macam dulu.

Masih ada perkara yang belum selesai.kamera kami tak siap lagi..my hubby dok menuggu je ni.Dah 2 bulan lebih..katanya sblm raya..hrpnya sblm hari Khamis.Kerepek pun ade yang belum dihantar.He3..Harapnya selesai cepat segala urusan.

Selamat Menyambut Lebaran untuk semua....Maafkan segala salah silap yang sengaja atau tidak..


Wednesday, September 1, 2010

Apa itu unstoppable

Lama tak update blog..hrni..ade masa sket..barang2 da siap dibungkus.Esok baru pos.Tajuk en3 kali ni pasal unstoppable.Disebabkan org yang saya tengok tu sya kenal,dan saya tahu fikrah n latar belakang keluarganya..maka tergerak hati saya bertanya,apa itu unstoppable,macammana nak buat benda ni?

Setelah bermsg dgnnya,saya tak layak sebab tiada pinjaman.Lagipun saya bukan pekerja gomen n private.So.. tak dapatlah saya ilmu psl unstoppable.Apa lagi..saya pun google sendiri..saya pun tak tahu kenapa die tak clarify apa tu unstoppable.So..hasilnya unstoppable=uptrend..bloleh rujuk hukumnya di zaharuddin.net.

Kesimpulan..saya pun tak nak tahu lah lebih lanjut..bagi saya..wang bukan segala2nya..setakat ni alhamdulillah.even saya just buat online bussiness,dpt juge duit kocek sengget dua sehari..Sape nak bagi wlaupun sikit?At least,saya x perlu bercerita panjang lebar tentang produk saya..org tengok saja dah tahu..lebih beruntung lagi..org terus hantar email or sms untuk treus order barang..

Pendapat di sini hanya pendapat peribadi..minta maaf jikalau ada yang tersinggung..
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails