SALAM

buku tetamu

Monday, September 30, 2013

EPISOD BARU..

ASSALLAMUALAIKUM...

Hari ini..bermula episod baru..1 Okt 2013.Alhamdulillah semalam selesai closing biz Shaklee saya utk bulan September...sangat2 mendebarkan..itulah yang dikatan aura..yes..the feel is different.Lain dengan jualan tudung...mungkin ada juga trhrill2 nya..tapi sangat berbeza..sehingga tak boleh nak tidur malam...


Sebelum ni bukan tidak percaya ..tapi masa dan keadaan..bila ada benda lain nak fokus..kita lari fokus..then..bila dah fokus..pasti ada hasilnya..Banyak atau sedikit???Itu bukan masalah..yang penting move forward..


Hari ini dan seterusnya bermula episod baru...berharap dan berdoa dapat gempur Oktober !!!!


Oklah..bagi yang berminat...


Saya Norsaliza Ali pengedar Sah Shaklee Anda di Malaysia ♥

Saya mencari Perantis dikalangan WAHM(work at home mom) dan GRADUAN yang berminat Untuk menjalankan Perniagaan Online.

Bagi yang serius untuk menjana pendapatan tambahan part time atau fulltime..saya sedia berkongsi pengalaman dan membimbing anda hingga pandai.

APA YANG ANDA DAPAT??
===================
★Mendaftar dan memulakan perniagaan dengan modal Serendah RM 65 + rm10 (postage).Untuk sabah Sarawak RM20(postage)

ATAU KEAHLIAN PERCUMA
(Dgn pembelian berkumpulan 200UV)

★ Keahlian SEUMUR HIDUP TANPA perlu yuran Tahunan

★ TIADA Modal Ribu Riban diperlukan!!

★ Mendapat bimbingan dan mentoring khas dalam groups Eksklusif kami.

★ Bekerja dari Rumah dan anda bebas menentukan jadual anda

★ Tidak perlu keluar Rumah bertemu Orang ramai atau ke kelas2 malam

★ Berpeluang mendapat Bonus 3-4-5 angka sebulan (anda tentukan brp yg anda mahukan.

★ Berpeluang mendapat Bonus Kereta dan Percutian Antarabangsa @ UMRAH bertaraf 5 bintang!

★ TAK perlu simpan Stok kerana perniagaan berkonsep 100% online

★ DAN banyak lagi kelebihan yg anda bakal dapat.

SERTAI KAMI HARI INI♥

TEMPAT ADALAH TERHAD!!!!

★★HUBUNGI Liza ★★

★★contact no sms/whatapps: 012-3634769





Tuesday, September 3, 2013

SAMBUNGAN TENTANG AWNING RUMAH

Hari ni nak story tentang awning rumah yg biasa2 je tu...awning ni buat sekaligus 3 buah rumah dengan jiran sebelah kiri kanan..impactnya..rumah nampak lebih luas..sbb tak de pemisah antara awning...ada juga terfikir nak guna fiber,bincang punya bincang..ambil yang biasa saja..sebab fiber lama2 tak cantik dan berlumut.Atap genting pula..tukang inform agak susah sebab akan lebih mencerun ke bawah..jadi rumah nampak rendah dan tak luas...



Ukuran awning ni 22'x 11' sampai luar...tiang steel..harga RM1500.zink color merah..besi cat kelabu..nak coklat pun boleh.Cuma..ada leaking bila hujan .part ni yang tak best dan belum dibaiki lagi...sebab tukang tu jauh bengkelnya...

Itu saja untuk entry ini.Nqk cantik,sihat,kurus atau income lebih...like page ni..

https://www.facebook.com/SupplimenTerbaik?ref=hl
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails