SALAM

buku tetamu

Monday, April 11, 2011

2 dalam 1



As salam kepada semua...


nak citer apa pun xtau dah ni..yg pasti menungu result either dapat g exam MEDSI atau tak..terasa lama menunggu..jgn lupa tarikh sudah..Aktiviti rutin setiap hari kemas rumah,memasak,membasuh hantar anak,cek order,bungkus order,hantar order..kadang rs x sempat dah..malam memang tak o9 dah skrg ni..sbb da tak larat..sebab tu amat berharap buyers sms untuk tempahan.coz o9 biasanya siang.


apa 2 dalam 1 tu...kalo blh semuanya saya nak buat serentak dlm satu masa.sambil masak nasi masak lauk,tadah air,basuh baju..semua kena bijak..ye tak..sambil 09,susukan anak,ajar nak tgk Magic Englis..hu3..sbb tu semua  barang2 dlm rumah mesti ada koordinat masing2..maksud saya dekat..supaya senang saya nak capai..ruang kerja saya di tgh2..dlm rumah..nk ke dapur..tgk anak2.semua kena praktikal..sound nak kena kuat..kalo ade org buzz sng nak lari..


alhamdulillah smlm dpt sy pos borang BPP..rmh da nk siap tp loan br antau..hu3..hanya Allah yang tahu..kalo ade rezeki kami sekeluarga..alhamdulillah..ni pun 2 dalam 1..sbb saya memang ke pej pos untuk pos barang..so sekali la saya pos borang tu..kalo my hubby..taun bila tak tahu la...ampun..


last sekali 2 dalam 1..sambil buat e3 ni saya pun nak promote la blog biz saya.Bermula bulan ini dan seterusnya..return customer dapat diskaun 10% untuk setiap pembelian tudung..tapi tak termasuk belian hebat dan jualan penghabisan stok. http://www.tudungx.blogspot.com. Then..jangan lupa inform saya kalo pernah buat pembelian..sbb mana tau ada yang saya terlupa..sbb hp dan rekod customer da kena curi..


Untuk yang lain..pakaian kanak2 (branded)..dijual pada harga mixwholesale..Jadi..jom shopping sementara stok masih ada..http://www.pakaiankanak2.blogspot.com..


Till then...









There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails