SALAM

buku tetamu

Sunday, February 3, 2013

Awning rumah....

Bukan tudung saja ada awning..rumah pun nak awning cantik juga...mmmsedang berfikir2..yang mana satu pilihan hati..gambar2 dah ada contoh..nanti free saya update.si anak sibuk main tab..

SUPPLEMEN UNTUK IBU MENYUSU..

Assallamualaikum...ni saya nak share testi tentang ESP..ESP adalah produk yang mula-mula saya consume.So far so good sampailah dari tak jadi distributor..saya jadi distributor..

Ramai yang consume Shaklee untuk banyakkan susu..saya pun begitu juga..tapi..starting bukan dengan set..hanya ESP sahaja..saya pun tak simpan stock susu sebab memang fully direct breastfeeding ni..al-maklum saya mommy at home..cuma bila sejam..memang terasa susu yang banyak..


Nak lebih energetik,boleh ambil vit c dan alfalfa..(milk booster)..
Dan..boleh tengok perubahan si anak..masa lahir memang agak gelap sikit..nenek dia pun kata muka lawa..tapi gelap..haha..sekarang rasanya tidak lagi..Boleh tengok gambar bawah yang 6 bulan tu..dah pink2 sket kulit dia..Soalan biasa..'ni boy ke girl??'

Nama pun Abdullah kan..sudah tentu lah boy...Apapun,segalanya Allah yang beri..kita hanya berusaha..anak sihat alhamdulillah..dapat bagi susu badan sepenuhnya alhamdulillah..kulit cantik alhamdulillah dan satu bonus..

Ok..sekian untuk coretan di entry ini..berminat??boleh sms saya 0123634769(liza)..nak whatapp pun blh time saya online ye..


Abdullah 4 bulan




Abdullah 6 bulan


nak tahu lebih lanjut..jom ke http://www.supplimenterbaik.blogspot.com

Hanya yang terbaik untukmu....
Menjadi harapan di masa hadapan
Kamulah anak yang cemerlang...
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails