SALAM

buku tetamu

Tuesday, September 3, 2013

SAMBUNGAN TENTANG AWNING RUMAH

Hari ni nak story tentang awning rumah yg biasa2 je tu...awning ni buat sekaligus 3 buah rumah dengan jiran sebelah kiri kanan..impactnya..rumah nampak lebih luas..sbb tak de pemisah antara awning...ada juga terfikir nak guna fiber,bincang punya bincang..ambil yang biasa saja..sebab fiber lama2 tak cantik dan berlumut.Atap genting pula..tukang inform agak susah sebab akan lebih mencerun ke bawah..jadi rumah nampak rendah dan tak luas...



Ukuran awning ni 22'x 11' sampai luar...tiang steel..harga RM1500.zink color merah..besi cat kelabu..nak coklat pun boleh.Cuma..ada leaking bila hujan .part ni yang tak best dan belum dibaiki lagi...sebab tukang tu jauh bengkelnya...

Itu saja untuk entry ini.Nqk cantik,sihat,kurus atau income lebih...like page ni..

https://www.facebook.com/SupplimenTerbaik?ref=hl

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails